|Головна сторінка| |Cвідчення зцілення| |Фото-свідчення| |Написати лист| |Лист до тебе| |Книга гостей|


Закон Духа життя
Закон Духа життя  


Ви помиляєтесь тому, що не знаєте Писання і сили Божої – говорив Ісус релігійним людям, котрі намагались сперечатись з Ним. Ісус пропонує нам щось більше, ніж філософія, людські знання, обряди і передання. Ісус пропонує нам відповіді на наші щоденні потреби, котрі можна вирішити тільки надприроднім шляхом. “Бог засвідчив Божественність Ісуса з Назарету силою, чудесами і знаками.”(Дії 2.22)
Апостол Павло наголошує: “Слово ж моє і проповідь моя не були в переконливих словах мудрості, а в доказі Духа і сили, щоб віра ваша була не в мудрості людській, а в силі Божій.”(1Кор.2.4-5) Людська мудрість не може спасти світ. Світ може спасти тільки сила Бога!

Що таке церква

Церква сьогодні є представником Бога на землі. Це не організація створена людьми, а живий організм, тіло Ісуса Христа на землі, котре складається з людей, народжених від Бога, котрі мають розум, силу і здібності Ісуса Христа! Служіння в церкві повинно супроводжуватись чудесами і знаменами. Якщо цього не має, то таке служіння – просто гра в служіння. Диявол завжди з радістю відвідує такі зібрання, де відсутня сила Божа, де багато говорять про нього, або довго кричать на нього, намагаючись вигнати з міста, це прославляє його.
Деякі християни вважають, що дари Духа даються не всім. Це заблудження. Дослідіть Писання. Я можу навести десятки місць з Нового Завіту, котрі підтверджують, що всі народжені згори володіють силою Божою і всіма дарами Духа. Бог любить всіх нас однаково, але, напевно, не всі однаково люблять Бога, не однаково довіряють Йому і неоднаково використовують отримані таланти.
Для чого Господь послав нам Святого Духа? Дух Святий прийшов, щоб наставити нас на істину, наповнити нас силою згори, дати нам дари, що ми могли успішно свідчити про Ісуса, долати труднощі і перемагати диявола. Ми є храмом Святого Духа, якщо Він живе в нас, а Дух Святий не може бути в нас окремо від своїх дарів. Отже, якщо Він в нас, то, обов‘язково, з усіма дарами! “Ви приймете силу, коли Дух Св‘ятий зійде на вас” – говорить учням Ісус (Дії 1.8)


Сила Бога в дії

Якщо точно виконувати повеління Ісуса, то за цим прийдуть чудеса і ознаки. Я люблю чудеса, котрі робить наш дорогий Господь!

Часто перед проповіддю я говорю :” Сьогодні Бог буде творити чудеса на наших очах, як підтвердження того, що сказане в Біблії.” І Господь справді творить чудеса. Він підтверджує Своє Слово, котре я проповідую.
Недавно, на служінні в Збаразькій колонії отримала зцілення глухого вуха Світлана Сєврюкова. Вона втратила слух через травму ще в десятирічному віці. Це трапилось 40 років тому! На друге вухо вона чула частково, воно гноїлось і боліло. Ісус зцілив його також. Ще одна жінка, котра страждала від запалення нирок 26 років була моментально зцілена. Крім цих двох ще більш, як десять жінок були зцілені Силою Божою!
Ісус – живий! Він не змінився. Він не втомився за дві тисячі років. Він не перестав любити і цінувати людей, всіх нас, великих і маленьких, “хороших” і “поганих”.
Ми постійно сокрушаємся, коли бачимо, як ніжна рука Спасителя відновлює те, що ніхто не може відновити. Він відкриває сліпі очі, глухі вуха, забирає пухлини, рак, зціляє кривих. Він лікує душевні рани і біль, звільняє від залежностей, відновлює розбите життя.
Ісус не пропонує тим, хто страждає таблетки і людське утішення. Він пропонує нам Божу зціляючу силу, котра здатна зруйнувати діла диявола!


Шлях до свободи

Одного разу Ісус спілкувався з групою людей, котрі шукали відповіді на життєво важливі питання. Вони прагнули незалежності своєї країни, вони мріяли жити в достатку, хотіли позбутись корупції, інфляції, хвороб та багато іншого, що заважало їм щасливо жити. Ісус сказав їм :”Якщо ви перебуватимете в Слові Моєму, то ви дійсно будете Моїми учнями. І спізнаєте істину, а істина вас зробить вільними.”(Івана 8.31-32) Можливо ці люди вважали, що для повного щастя їм не вистачає зброї, грошей, сміливого та рішучого ватажка (президента), і т.д. Причиною існування зла не є погані керівники, причиною зла є гріх, який розділяє тебе і Бога.
Ісус вказав їм на саму головну потребу людини – ІСТИНУ, котра здатна звільнити від рабства гріха і страху смерті.
Істина це те, якими бачить нас Бог, як Він відноситься до людей, що Він зробив для нас і який вихід нам пропонує.

Жити чи не жити?

За час свого існування людство відкрило різні закони : хімічні, фізичні, математичні. Люди намагаються самостійно без Бога проникнути в таємниці життя, перемогти хвороби та смерть. Але найважливіший закон науковим шляхом відкрити не вдається. Це закон життя. Нема потреби його відкривати, він записаний на сторінках Біблії. Створюючи всесвіт і все, що в ньому, Бог встановив закон, котрий визначає кордони і умови, при дотриманні котрих зберігається життя. Бог є Головним Законодавцем!
Як Автор і Творець життя, Бог краще за всіх знає, як жити, щоб жити і не вмирати. Він створив людське тіло з земного пороху – самого звичайного матеріалу. Виліпивши першу людину з пороху, “Бог вдихнув йому в ніздрі віддих життя і чоловік став живою істотою.”(Буття 2.7) Саме Бог є джерелом життя. “В Ньому бо живемо, рухаємося та існуємо.” (Дії 17.28) Дух життя Бога перетворив мертву матерію в досконалий живий організм! Яке це велике чудо!
Господь поселив перших людей в райський сад, де було в достатку всього необхідного для повноцінного та щасливого вічного життя.
Вічне життя в раю було можливе тільки при дотриманні певних умов : “З усякого дерева в саду їстимеш, а з дерева пізнання добра і зла не їстимеш, бо того самого дня, коли з нього скуштуєш, напевно вмреш.”(Буття 2.16-17) Адам отримав владу над всіма живими істотами на землі, і вся планета Земля належала йому. Якщо би тоді Адам і Єва не згрішили, то вони би жили до наших днів, а вся планета перетворилась би на райський сад.


Але людина переступила закон життя, спробувавши з дерева пізнання добра і зла. І як тільки це трапилось, в дію вступив закон гріха та смерті. Замість любові прийшла ненависть, замість радості – горе, замість здоров‘я – хвороби, замість життя – смерть.
Адам не повірив в те , що говорив Бог, засумнівався в істинності попередження, сказаного Тим, Хто створив землю і все, що на ній. Адам повірив дияволу, котрий говорив брехню, котрий нічого не створив. Через те, що Адам не повірив Богу, а повірив дияволу, він втратив всю владу. Людина добровільно підпорядкувала своє життя тому, кого Ісус називає вбивцею, злодієм та брехуном. Пішовши від небесного Отця люди збідніли матеріально і духовно. Диявольська брехня засліпила людський розум. Хвороби та немочі почали гнітити нас, і ми всі зробились рабами гріха та страху смерті.
Ісус, Син Божий прийшов, щоб зруйнувати діла диявола і повернути людству втрачене. Говорячи про Свою місію Ісус цитував пророка Ісаю: “Дух Господа Бога на Мені, бо Він помазав Мене проповідувати Добру Новину бідним, послав Мене зцілити сокрушенних серцем, проголосити полоненим визволення, сліпим – прозріння, випустити пригноблених на свободу, оповістити рік Господньої милості.” (Луки 4.18-19)
В часи старого Завіту в Ізраїлі діяв закон про жертву за гріх. Жертовні тварини ставали замісниками людей, вони вмирали за гріхи людей, бо написано: “Плата за гріх – смерть”(Рим.6.23) За гріх мало бути покарання і воно падало на жертовну тварину. Раз в рік первосвященик приносив жертву за гріхи всього народу. Він брав кров жертви і входив в храм, за завісу, в Святе Святих. Кров жертви свідчила, про те, що за гріхи народу заплачена ціна життя цієї тварини. Покарання,яке мало впасти на людей, падало на невинну тварину. На той час цього було достатньо. Нікому не приходила навіть думка, щоб зарізати ще декілька тварин для більшої впевненості, що Бог простить. За такі “штучки” тоді могли закидати камінням. Закон святий і ніхто не має права його порушувати і доповнювати.
Сьогодні часто в церквах часто намагаються додати трохи людського, щоб доповнити викупну жертву Ісуса Христа. Використовують психологію, різні сумнівні вчення, котрі не мають Біблійної основи, звертаються до померлих сятих, пропонують ділами заслужити в Бога прощення, забуваючи про грядущий Суд.


Заплачено за всіх і за все!

Всякі намагання принизити роль Ісуса Христа, як нашого єдиного Спасителя походять від антихриста. Жертва Ісуса Христа є цілком достатньою для викуплення ВСІХ ЛЮДЕЙ ВІД ВСІХ ГРІХІВ І ХВОРОБ! “Бо Він одним лиш приносом вдосконалив назавжди тих, що освячуються.” (Євр.10.14)
“Нема, отже , тепер ніякого засуду для тих, що в Христі Ісусі. Бо закон Духа життя в Христі Ісусі визволив тебе від закону гріха і смерті.”(Рим.8.1-2) Ісус помер за всіх грішників, за злодіїв та вбивць, за алкоголіків та наркоманів, за маньяків та терористів, за хабарників та брехунів, за червоних та голубих, за блудників та перелюбників. Винятків немає! Не має значення чи багато в тебе гріхів, чи мало, все рівно ти грішник, чи грішниця. Добра Новина полягає в тому, що Ісус вмер за кожного грішника! (Марка 2.17; Івана. 3.16; Івана. 6.30; Дії 5.31; Еф. 1.7; 1Івана.2.2)
Бог не дивиться на наші досягнення, на те , хто з нас кращий, а хто гірший. На Нього не справляють враження наші теологічні досягнення чи дипломи біблійних шкіл, або те, до якої конфесії ми належимо. Ісус вмер за нас, коли ми ще не були благочестивими членами церкви. Він вмер за нас, коли ми були грішниками! Бог любить нас всіх однаково. Кожна людина надзвичайно важлива в Божих очах. Бог ненавидить гріх, але любить грішників. Це не означає, що можна грішити завжди. Людина, котра не хоче зупинитись в своєму беззаконні, потрапить навічно в пекло. Ті, хто люблять гріх, будуть в вічності там, де Бога немає – в озері вогню (Откр.21.8)
Заплативши за всі наші гріхи, Ісус взяв на себе також всі наші хвороби! “Він прощає всі беззаконня твої, зціляє всі твої хвороби.” (Псалом 102.3) Адже Він прийшов, щоб виконати волю Отця, Він прийшов спасти тих, що загинули!
Хвороба є наслідком гріхопадіння, вона походить від диявола. На жаль дехто вчить, що хвороби – це якийсь “хрест”, котрий потрібно носити, або “кара Божа”, щоб нас чогось навчити. Це брехня, котра походить з глибин пекла. Люди, котрі вчать таке є духовно сліпими. Вони не тільки самі впадуть в яму, а й допоможуть зробити це тим, хто їх слухає.
Якщо ви вважаєте, що хвороба є вашим “хрестом”, який ви повинні нести, то чому ви звертаєтесь до лікарів, або ворожбитів, намагаючись позбутись свого “хреста”?
За час свого служіння на землі Ісус не покарав жодної людини хворобою. Він нікому не давав пухлин, туберкульозу, чи чогось подібного. Навпаки, Він зціляв всіх, хто приходив до нього.
Бог не садист і не терорист, яким Його декотрі уявляють.
Бог є люблячим батьком. Він бажає всім нам добра, і служіння Ісуса є доказом цього. “Ісус з Назарету, якого Бог помазав Духом Святим і силою, і який ходив добро творячи та зціляючи всіх поневолених дияволом, бо Бог був з Ним.”(Дії 10.38)
Якщо до мене підступає хвороба, я точно знаю, що це робота диявола. Я знаю волю Бога для мене, Він не бажає, щоб я хворів. Ви запитаєте: чому ж Бог дозволяє дияволу діяти? Випробування, які приходять, допомагають випробувати нашу віру. Ісус дав Своїм учням силу і владу перемагати диявола, і очікує від нас застосування цієї сили.
Коли я був невіруючим і в мене починались симптоми простуди, я вживав аспірин. Сьогодні я просто наказую духу немочі відійти від мене, і це працює набагато краще.


Дух життя

До того, як повірити в Ісуса, я вважав, що смерть сильніша за життя, але тепер я твердо впевнений, що життя сильніше за смерть! Я знаю в Кого я вірю! Закон Духа життя сильніший ніж закон гріха та смерті! Бог відкриває закон Життя через Своє Слово: “Істинно, істинно говорю вам: Якщо не споживатимете тіло Чоловічого Сина і не питимете його кров, не матимете життя в собі. Хто тіло Моє їсть і кров Мою п‘є, той живе життям вічним і я воскрешу його останнього дня. Бо тіло Моє – їжа правдива, а кров Моя – правдивий напій. Хто споживає тіло Моє і кров Мою п‘є, той у Мені перебуває, а Я – в ньому. Як Мене Отець живий послав, і Я Отцем живу, так і той, хто споживає Мене, житиме Мною.”(Івана.6.53-56)
Ісус не пропонує нам їсти Його м‘ясо, Він пропонує нам їсти Його Слово. “Оживлює дух, тіло ж не допомагає ні в чому. Дух – це ті слова, що Я вам говорив, вони і є життя.”(Івана.6.63) Дух життя, який несуть в собі слова Ісуса – це саме те, в чому ми маємо найбільшу потребу. “Людина житиме кожним словом, яке виходить з уст Божих.” (Матвія 4.4)
Можна дивитись на хліб, доторкатись до нього, нюхати його, вивчати інформацію про нього, але це не зможе ніколи вгамувати голод. Для , того, щоб насититись, хліб треба їсти. А це вже цілий процес, котрий складається з кусання, жування ковтання, перетравлювання і засвоєння, після чого хліб стає частиною нашого тіла і приносить нам практичну користь.
Так само треба їсти Слово Боже. Його треба засвоювати своїм духом та наповнювати ним свій розум , щоб воно стало частиною нас самих, наповнило і оновило нашу душу і наше життя.
Слово Боже є унікальним. Воно є насінням любові , життя, та зцілення, воно має силу змінювати наш характер , обставини, перемагати хвороби і смерть. Воно приносить мир і радість!


Hosted by uCoz

Старий спосіб лікування

Одного разу, на служінні в жіночій колонії ми стали свідками, як

Словом Божим було зцілено двадцять вісім жінок. Це сталося протягом 20-30 хвилин після проповіді. Всі, хто вийшов вперед для того, щоб отримати зцілення, отримали його! Слава Господу! Це дуже просто. Ми не застосовуємо жодних фізичних чи медичних методів, а тільки кладемо руки на хворих, згідно Писання. Навіть не потрібно в цей момент просити Бога про зцілення, зцілення вже звершене Ісусом Христом. Достатньо наказати хворобі вийти, а хворим органам відновитись, в ім‘я Ісуса, і Слово Боже зробить необхідну роботу. Воно має здатність проникати в будь-які частини людського тіла і проводити там операції без хірургічних інструментів швидко надійно і безкоштовно.
Ісус дав Своїм учням владу над хворобами і дияволом (Луки 9.1; 10.19) , і якщо ми є учнями Ісуса, то несемо відповідальність перед Богом за те, використовуємо ми цю владу на користь людям , чи ні.
Слово Боже несе в собі Дух життя. Як колись Бог вдихнув Дух життя в кусок мертвої матерії і вона перетворилась в живу людину, Адама, так сьогодні, Дух життя, який є в словах Ісуса, здатний творити чудеса, виганяти бісів, очищати прокажених, зціляти хворих, паралізованих і воскрешати померлих. Слово Боже в учнях Ісуса стає джерелом Духа життя для них самих і для тих, хто потребує допомоги.
Серед тих двадцяти восьми була жінка на ім‘я Ліза, віком 32 роки. При народженні її права нога була пошкоджена. Ця нога була коротша на півтора сантиметра. Ліза не могла ставати на п‘ятку, вона ходила, ставлячи ногу на носок, і коли вона йшла було помітно, як вона підтягує за собою пошкоджену ногу.
Ми отримали нагоду побачити на власні очі ще одне чудо від Господа. Іменем Ісуса я наказав духу немочі відпустити її ногу, а нозі вирости. Всього кілька тихих слів в ім‘я Ісуса і сталось чудо! Нога виросла до нормальної довжини, п‘ятка звільнилась, і Ліза вперше в житті змогла ходити, ступаючи на п‘ятку. Закон Духа життя переміг неміч в її тілі!
Дуже зворушливо було спостерігати, як Ліза ходить , ступаючи спочатку на п‘ятку, а потім на носок. На її обличчі було помітно радість і здивування.
Ісус прийшов на землю, щоб виконати волю Отця і Він завжди був повний милосердя до хворих людей. Ісус не відкидав жодного, хто приходив до Нього. “Вони приходили послухати Його і зцілитись від своїх недуг; і всі ті, що їх мучили нечисті духи, теж зцілялись. Весь народ намагався доторкнутись до Нього, бо сила виходила з Нього і всіх зціляла.”(Луки 6.18-19)
Люди не чекали вдома, коли Ісус прийде до них, вони йшли до Нього, вони шукали Його, щоб доторкнутись до Нього і отримати відповідь на свою потребу. Вони вірили , що Ісус може допомогти їм вирішити їх проблему. Віра завжди діє, вона активна.
Сьогодні Бог хоче жити в людях. Нема потреби десь шукати Ісуса, щоб доторкнутись до нього. Ісус Христос хоче жити в тобі, щоб бути з тобою вічно, щоб стати в тобі джерелом життя! Ісус любить тебе!



Hosted by uCoz

|Головна сторінка| |Cвідчення зцілення| |Фото-свідчення| |Написати лист| |Лист до тебе| |Книга гостей|